Rulouri de pui cu dovlecei

Postat de carla27carla in Pui
3 Iul 2014 | 3391 vizualizari
Rulouri de pui cu dovlecei

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare
  • 1 dovlecel
  • 1 cutie miez de lapte
  • 3 oua de prepelita
  • 1 lgt oregano
  • 4 fire frunze de patrunjel
  • sare ,piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii care se pot bate cu ciocanul de snitele.Se bat feliile de piept de pui si se condimenteaza cu sare si piper.Intre timp se curata dovlecelul,se feliaza si se frige pe gratar.Branzica miez de lapte se feliaza si ea,iar frunzele de patrunjel se toaca marunt.

Pe fiecare felie de piept de pui se pun rondele de dovlecel la gratar,miez de lapte si frunze de patrunjel tocate.Se ruleaza si se prinde cu scobitori.Se bat ouale de prepelita si se ung rulourile,apoi se presara oregano.Se pun rulourile in tava si se dau la cuptor 1 ora pana sunt facute.

Se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri de piept de pui umplut cu dovlecei

Postat de Alina26

Rulouri de piept de pui umplut cu dovlecei

Spalam dovleceii, ii taiem circa 2-3 mm si ii punem la prajit intr-o tigaie antiaderenta incinsa bine (fara ulei). Saram fiecare felie de dovlecel. Spalam pieptul de pui si taiem ca pentru...

Citeste continuarea

Piept de pui (Soprema de pollo) cu sos de tamarind si chiftelute de dovlecei

Postat de nico15

Piept de pui (Soprema de pollo) cu sos de tamarind si chiftelute de dovlecei

Se ia tamarindul (are un gust dulce-acrisor) si se va pune intr-o cratita in care avem apa calduta si il desfacem, lasandu-l sa fiarba incet. Se va forma o pasta care va avea o culoare maronie si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.07.2014, 08:24
Tare bune
la 03.07.2014, 09:06
Foarte bune!
la 03.07.2014, 09:43
Bune rulourile!
la 03.07.2014, 10:17
Foarte bune
la 03.07.2014, 10:45

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking