Rulada din oua

Postat de mihaelab in Aperitive / Garnituri
11 Apr 2011 | 8363 vizualizari
Rulada din oua

o reteta foarte buna,putin altfel decat a lu'miha dar ffff buna multumesc miha de idee

Ingrediente

  • 8oua
  • kaizer
  • branza proaspata
  • smantana
  • masline

Mod de preparare

Cele 8 oua le-am batut bine dupa care le-am pus intr-o tava unsa cu ulei la cuptor cam 50min(va sfatuiesc sa ungeti cu unt sau eventual sa puneti o foaie de copt, ca nu am facut nici una nici alta si s-a cam lipit putin...)

Cand foaia s-a copt, o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca,  dupa care  taiem felii subtiri de kaizer si le punem peste foaie. Si tot aici am pus si branza cu smantana si maslinele dar nu innainte de a le mixa bine iar maslinele taiate bucati.

Dupa ce am pus si am intins pe foaie bine rulam cu atentie sa nu se rupa, dupa care punem strans intr-o folie alimentara si dam la frigider

POFTA BUNA!!!

AAAAAAA si puteti rade branza pe deasupra,eu din pacate am uitat,mi-am adus aminte dupa ce s-a terminat:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din oua" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de prajitura rulada cu migdale si mure

Postat de Constelatialeu

Reteta de prajitura rulada cu migdale si mure

Iata cum se prepara Reteta de prajitura rulada cu migdale si mure Blat rulada : Am lasat albusurile sa se dezghete, le-am pus intr-un bol cu un praf de sare si le-am mixat pana am obtinut o...

Citeste continuarea

Desert rulada din albusuri umpluta cu gem de caise

Postat de momo121

Desert rulada din albusuri umpluta cu gem de caise

Separam oul. Intr-un bol mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si zaharul vanilat, lingura cu lingura si mixam continuu pana obtinem o bezea lucioasa, adaugam si galbenusul, mixam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2011, 13:19
buna buna
la 11.04.2011, 13:21
la 11.04.2011, 13:21
ce frumos ai impaturit-o
la 11.04.2011, 14:15
Chiar ca frumos impaturit si tre sa fie tare bun. Un pic aparatul foto aburit pe final ...dar nu afecteaza gustul retetei.
la 11.04.2011, 14:22
motanel

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking