Rulada din piept de curcan in crusta de mustar

Postat de abetina in Curcan
22 Dec 2017 | 3623 vizualizari
Rulada din piept de curcan in crusta de mustar

reteta romaneasca

Ingrediente

  • 1 piept de curcan
  • 200 gr mustar
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie
  • 3 oua
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita rozmarin macinat
  • 1 lingurita boabe piper
  • 2 bucati cremvusti de curcan
  • 50 ml ulei
  • 100 gr cascaval
  • 1 fir de usturoi verde
  • 1 cana de vin de 200 ml

Mod de preparare

Se separa carnea de os si se fac doua foi din piept cu tot cu piele.
Se bate putin cu ciocanul de facut snitele, se sareaza, se unge carnea cu mustar, se presara putin rozmarin si usturoi verde tocat.
 Se toaca ardeiul, rosia, se amesteca cu ouale batute spuma si se pun in tigaie cu putin ulei, se prajesc putin, amestecandu-se usor si se pune omleta peste carne, se mai adauga cascaval ras, se pune cate un cremvusti, se ruleaza usor si se leaga cu sfoara. Se fac doua rulade ce se pun intr-o tava, se adauga o canita de vin, se ung ruladele cu mustar, se presara boabe de piper si se da tava la cuptor pentru circa o ora la foc potrivit.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de curcan in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Piftie de curcan

Postat de oanapl

Piftie de curcan

Pui carnea la fiert, împreună cu ceapa şi morcovii, în 7 litri de apă, la foc iute. Spumuieşti din când în când. După ce ai luat toată spuma, dai focul mai mic...

Citeste continuarea

Snitel crocant cu tarate de ovaz

Postat de Ela68

Snitel crocant cu tarate de ovaz

1. Amestecati condimentele cu taratele de ovaz. 2. Taiati fasii carnea, dati-o cu sare si treceti-o prin ou batut, apoi prin amestecul de condimente. 3. Asezati intr-o tava o folie de copt,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.12.2017, 13:55
Foarte buna!
la 22.12.2017, 17:34
la 23.12.2017, 15:33
la 24.12.2017, 21:10
Imi place crusta de mustar!
la 20.02.2018, 19:19
Ce minune

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking