Rulada din piept de pui cu sparanghel

Postat de nadea68 in Pui
24 Apr 2017 | 2365 vizualizari
Rulada din piept de pui cu sparanghel

Simplu si bun.

Ingrediente

  • 500 g piept de pui feliat subțire
  • 250 g sparanghel
  • 100 g branza brie sau alt tip (cascaval)
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • rosmarin
  • cimbru

Mod de preparare

Pieptul de pui feliat il intindem pe masa de lucru. Dam cu sare si piper.

Intindem si feliile de branza.

Sparanghelul il fiebem in apa sarata, 10 minute. Il strecuram si dupa ce s-a racit, il punem peste pieptul de pui.

Rulam pieptul de pui umplut si-l închidem cu scobitoare sau sfoara.

Oul il punem intr-o farfurie, il batem un pic cu furculita.

Dam rulada prin ou, dupa care o trecem prin pesmet, in care am pus niste rozmarin si cimbru.

Prajim in ulei sau la cuptor.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de sparanghel cu bacon

Postat de adriana65

Salata de sparanghel cu bacon

Am folosit sparanghel la borcan deoarece la magazin l-am gasit cam pleostit si nu prea proaspat. L-am lasat cateva ore sa se scurga bine de apa. Baconul l-am taiat feliute, la fel si rulada...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.04.2017, 21:17
Super rulada!
la 24.04.2017, 21:29
la 24.04.2017, 21:35
Nu stiu cum e sparanghelul, dar cred ca a iesit tare buna rulada!
la 24.04.2017, 21:36
Io cu spar`anghel asta nu ne-am cunoscut...
la 24.04.2017, 21:37
Super!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking