Rulada din piept de rata cu fistic si ceapa verde

Postat de andaoana in Rata
17 Mar 2016 | 3846 vizualizari

In luna martie Cristina Toth este gazda provocarii Cutia Misterelor si ne-a adus o lista foarte interesanta si incitanta de ingredient . Ea ne propune : Alliaceae (ceapă verde, usturoi verde, leurdă, chives, ceapă galbenă/roșie/albă), salate de sezon (verde, roma, valeriană, rucola, andive, spanac, untișor), ridichii,  tuberculi (cartofi roșii/albi/violet/dulci/napi), rădăcinoase, carne de iepure/rață, oua, faina, lactate, citrice (limete, lămâie, portocale, grapefruit roșu/galben, pomelo, sweetie) și ingredientul vedetă: FISTIC-ul  

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 17.03.2016, 08:55
la 17.03.2016, 08:59
buna rulada si foarte aromata!
la 17.03.2016, 09:02
la 17.03.2016, 09:17
la 17.03.2016, 09:27
Nu stiu cum e cu fistic dar arata intr-un mare fel
la 17.03.2016, 09:36
Super gustoasa rulada! Arata foarte bine!
la 17.03.2016, 09:39
Bravo Anca! Faina treaba!
la 17.03.2016, 09:56
la 17.03.2016, 10:14
Iote-o si pe asta s-o fisticit....
la 17.03.2016, 10:21
buna buna
la 17.03.2016, 10:35
la 17.03.2016, 12:02
Trebuie sa fie foarte bun
la 17.03.2016, 13:16
Eu nu stiu cum o fi fisticul, dar am vazut ca toata lumea il lauda
la 17.03.2016, 16:24
Buna!
la 17.03.2016, 19:56
Cred ca este o delicatese!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking