Rulada din pulpe dezosate

Postat de vio_dreams in Aperitive / Garnituri
23 Mar 2013 | 43101 vizualizari

Aceasta este primul preparat fotografiat cu noul meu aparat foto, de care sunt extrem de incantata, asa ca profit de ocazie sa multumesc inca o data Bucataras si sponsorului dar si juriului si tuturor celor ce m-au sustinut, m-au votat, m-au apreciat! Va multumesc tuturor pentru caldura cu care m-ati primit aici, pentru cuvintele, frumoase, pentru aprecieri, pentru tot!

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 24.03.2013, 15:35
la 04.04.2013, 17:16
tare buna trebuie sa fiee...!!!!!!
la 10.10.2013, 13:23
super idee,daca s eumfla punga in cuptor nu tra sa o gaurim putin???
la 10.10.2013, 16:59
Eu am facut-o pe bain-marie la foc mic,neadaugand apa,ci in sucul propriu.A iesit o bunatate.
la 10.10.2013, 20:41
la 11.10.2013, 16:11
E musai sa se puna gelatina? Cu ce ajuta?
Stiu ca gelatina daca e pusa in apa fierbinte (pp ca pulpele vor fierbe in suc propriu) isi pierde proprietatea de a inchega... Nediluata nu am folosit niciodata..
la 16.12.2013, 09:47
la 16.12.2013, 11:44
la 20.12.2014, 11:15
Am realizat pentru masa de Craciun aceasta reteta. Mi-a reusit foarte bine si a fost foarte apreciata de familia mea.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking