Rulada necoapta cu nuca de cocos

Postat de pusikmea in Prajituri
30 Ian 2015 | 9158 vizualizari
Rulada necoapta cu nuca de cocos

Va recomand aceasta rulada necoapta, care este foarte buna si care se face foarte repede. Nu avem nevoie de cuptor. Se poate lasa simpla, sau se poate face cu banane, fructe de padure, etc. Eu am facut-o cu banane si coacaze rosii. Sursa http://dragameaprietena.kanald.ro/retete/rulada-necoapta-cu-cocos-si-banane_43022.html#view

Ingrediente

  • pentru crema:
  • 1 pachet de unt - 200 g
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 200 g nuca de cocos
  • fructe ( banane si coacaze )
  • in plus:
  • 500 g biscuiti
  • 200 ml lapte
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 100 g ciocolata amaruie
  • esenta de rom

Mod de preparare

Se dau biscuitii prin robot, daca nu aveti robot, puteti pisa biscuitii cu ajutorul unui ciocan de snitele sau cu furculita.

Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul si ciocolata rupta cubulete. Cande se ia de pe foc se adauga esenta de rom.

Laptele se adauga peste biscuitii pisati si se omogenizeaza compozitia.

Va iesii o compozitie legata.

Intre timp pregatim crema: 

Se spumeaza untul care a fost tinut la temperatura camerei, cu zaharul pudra.

Apoi se adauga nuca de cocos.

Asamblare:

Se imparte compozitia in 2 parti egale.

Avem nevoie de folie alimentara peste care se  pune o parte din compozitie, se intinde cu grija ( sfatul meu este sa va folositi de maini, se intinde foarte bine, daca folositi cutit sau altceva riscati sa se rupa).

Dupa ce am intins blatul de biscuite, vom pune si jumatate din crema, peste care se va pune optional fructele. Se ruleaza cu grija, ajutandu-ne de folie.

La capete se va rasucii folia ( ca la salamul de biscuite )

La fel se procedeaza si cu cealalta jumatate. 

Se da la rece cel putin 2-3 ore.

Se proportioneaza in felii. 

Pofta buna!!!! 

 




Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada necoapta cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tiramisu cu capsuni, un desert gustos si aromat

Postat de rocsi_1612

Tiramisu cu capsuni, un desert gustos si aromat

Cum se prepara Tiramisu cu capsuni, un desert gustos si aromat Mai intai pregatiti  siropul : Capsunile spalate, le taiati cozile. Le puneti in blender cu apa, indulcitorul si le pasati....

Citeste continuarea

Prajitura cu crema de ciocolata si visine

Postat de mirela0911

Prajitura cu crema de ciocolata si visine

Visinele se spala, se curata de samburi si se pun intr-un vas impreuna cu zaharul. Se amesteca din cand in cand pentru a se dizolva zaharul, apoi se pun la scurs intr-o strecuratoare. Blatul:...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.01.2015, 09:59
la 30.01.2015, 11:17
Minunata! Am facut si eu de curand!
la 30.01.2015, 11:51
ce frumusete
la 30.01.2015, 12:57
la 30.01.2015, 15:24
Delicioasa!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking