Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Postat de momo121 in Aperitive / Garnituri
9 Aug 2016 | 4119 vizualizari
Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

O idee minunata pentru aperitiv la o masa festiva! 

Ingrediente

  • Pentru aluatul verde
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri spanac fiert si tocat marunt
  • putina sare
  • Pentru aluatul galben
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4 linguri branza sarata (telemea, cas)
  • Pentru aluatul portocaliu
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 linguri pasta de ardei
  • 1 lingura kechup
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 200g crema de branza sarata (daca nu gasiti sarata adaugati voi sare)
  • 3 linguri smantana
  • optional puteti adauga marar (eu nu am pus)

Mod de preparare

Pentru inceput ne trebuie 6 boluri, 3 mari si 3 mici + 3 linguri.
Separam ouale, albusurile le punem in bolurile mari, cate 2 in fiecare bol, iar galbenusurile in bolurile mici, tot cate 2 in fiecare bol.

Peste galbenusuri adaugam uleiul, (cate 2 linguri in fiecare bol), apoi smantana (o lingura in fiecare bol), faina ( cate 2 linguri in fiecare bol), praful de copt (cate o lingurita in fiecare bol), apoi intr-un bol adaugam 2 linguri de spanac cu putina sare, in alt bol punem pasta de gogosari si kechup-ul(aici puteti pune 2 linguri doar pasta de gogosari, da o culoare mai frumoasa) si putina sare, iar in ultimul bol adaugam  branza sarata, dar fara a mai pune sare, deaorece nu este nevoie.
Cu cate o lingura pentru fiecare bol amestecam bine compozitiile pana la omogenizare, rezultatul 3 culori diferite.

 Albusurile le batem spuma, in fiecare bol si le amestecam cu cate o compozitie colorata, dar atentie, pentru a omogeniza albusul de pasta colorata ne folosim de o spatula amestecand usor de jos in sus pana la omogenizare. In final vom obtine 3 aluaturi frumos colorate pe care le turnam intr-o tava mare de cuptor tapetata cu hartie de copt in ordinea dorita sau ca mine (vezi foto).
 Dam tava la cuptorul preincalzit pentru cca. 15-20 minute, apoi o rasturnam pe un prosop umed si o rulam, o lasam asa pana se raceste complet.

 Intre timp facem umplutura: amestecam crema de branza cu smantana pana omogenizam bine ambele ingrediente (sau dupa caz daca doriti sa puneti marar sau sare daca crema de branza nu este sarata). Desfacem rulada usor, o umplem cu crema obtinuta si o rulam din nou. O dam la frigider pana in momentul servirii!
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada tricolora umpluta cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv merdenele din foi de placinta

Postat de MotanLaOale

Aperitiv merdenele din foi de placinta

Foile de placinta se lasa la dezghetat. Branzeturile se dau pe razatoare si se amesteca cu smantana, 3 galbenusuri si zaharul vanilat. Se ia o foaie de placinta, se unge din loc in loc, cu...

Citeste continuarea

Pasta de fasole cu bacon si sos de ceapa

Postat de merisor67

Pasta de fasole cu bacon si sos de ceapa

Punem fasolea bine spalata, la inmuiat de seara, in apa multa. Dimineata, scurgem apa si frecam fasolea pentru a-i indeparta pelicula de deasupra, atat cat se poate indeparta. Punem fasolea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2016, 09:02
Ce aspectuoasa este!
la 09.08.2016, 09:06
la 09.08.2016, 09:17
la 09.08.2016, 09:24
la 09.08.2016, 09:27
Apetisanta!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking