Ingrediente
- 2 foi de napolitana
- Pentu umplutura de caramel
- 150 zahar
- 1/2 cana de apa
- 400 g biscuiti cu miere
- esenta de rom
- Pentru crema de cocos
- 200 g zahar tos
- 250 g lapte praf
- 100 g cocos
- esenta vanilie
- 100 g unt
- 50 ml apa
Mod de preparare
Crema caramel:
Biscuiti se maruntesc la robotul de bucatarie.
Se caramelizeaza zaharul si se toarna apa.
Se adauga biscuiti si esenta de rom . se lasa deoparte.
Crema de cocos:
Se pune pe foc zaharul cu apa pana setopeste zaharul si se adauga untul.
Se ia de pe foc si se adauga laptele praf , nuca de cocos esenta si se mixeaza bine.
Se intind foile de napolitana pe masa .
Jumate din umpltura de biscuiti se intinde pe o foaie cat se poate de bine (cu atentie pt a nu se rupe foile de napolitana) apoi jumatate din umplutura de cocos (peste cea cea de buscuiti) .
Trebuie lucrat cat de repede astfel se intaresc cremele si nu se mai pot intinde.
Se procedeaza la fel si cu cea de a 2-a foaie.
Se ruleza foile si se lasa la racit .
Se infoliaza si se da la rele 2 -3 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Varlam" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|