Ingrediente
- 7 felii de piept de pui
- 7 felii de branza topita Delaco
- 100 gr sunca
- 2 oua
- pesmet
- 7 scobitori
- sare
- piper
- Ptr sos:
- 1 galbenus
- putina sare
- 1 lg de mustar
- 1 lg de smantana
- ulei
Mod de preparare
Feliile de piept de pui le batem ca pentru snitele, le saram si piperam. Pe fiecare bucata punem o felie de branza topita, una de sunca, rulam si le prindem cu o scobitoare. Batem un ou cu putina sare si fiecare rulou il trecem prin oul batut si pesmet.
Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt, asezam rulourile, eu am adaugat si cartofi taiati si dam la cuptor 30 de minute.
Facem sosul preparand maioneza dintr-un galbenus, putina sare, 1 lingurita de mustar si ulei. Amestecam cu 1 lg de smantana si il servim alaturi de rulouri.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou crocant de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|