Rulou de somon cu hribi si sos de alune de padure la slow cooker Crock-Pot
Postat de CulinaryRainbow in Slow Cooker 9 Sep 2015 | 4362 vizualizari
Am jucărie nouă, v-am zis! :) Îmi vin tot felul de idei în minte și nu știu pe care s-o încerc prima. Aparatul de gătit electric slow cooker Crock-Pot 4.7 l DIGITAL e genial. Pun ingredientele în vasul ceramic, acopăr cu capacul din sticlă și-i dau drumul setând timpul de gătire și alegând unul dintre programele ”low” și ”high”. Gătește pentru mine, iar după ce-și termină treaba trece automat la modul ”păstrare la cald” așteptându-mă cu mâncarea numai bună de savurat. Preparatele sunt cu adevărat delicioase pentru că sunt gătite lent, în ”aburii” lor. Carnea este fragedă, suculentă. Fructele și legumele sunt aromate și-și păstrează cea mai mare parte a nutrienților. Deserturile te ademenesc de-a dreptul! Ce poate fi mai perfect de-atât?!
Inapoi la reteta
|