Rulouri aperitiv din dovlecel verde

Postat de momo121 in Aperitive / Garnituri
9 Aug 2016 | 3427 vizualizari
Rulouri aperitiv din dovlecel verde

O metoda geniala de a prepara dovleceii! Sunt gustosi si nu se fac greu deloc! Va puteti juca cu ingredientele: in umplutura puteti pune marar, rosii, patrunjel sau ce va mai place! Sunt tare bune!

Ingrediente

  • 1 dovlecel verde
  • 100-120g telemea de vaca sarata
  • 50g mozzarella
  • 1 bucatica ardei rosu
  • oregano
  • cascaval ras (ementaler am pus eu)

Mod de preparare

Pentru inceput spalam dovlecelul, il stergem si il taiem felii subtiri pe lungime. 
Intr-o tigaie grill, asezam feliile de dovlecel si le frigem cateva minute pe o parte si alte cateva minute pe cealalta parte, apoi le punem intr-un bol/oala acoperite cu capac timp de 5-10 minute atat cat pregatim umplutura.
Branza telemea o maruntim cu o furculita si peste adaugam ardeiul rosu taiat cubulete si mozzarella rasa (daca aveti mozzarella proaspata, o maruntiti cu furculita, impreuna cu telemeaua).
Luam cate o felie de dovlecel din oala cu capac, presaram putin oregano si asezam la un capat cate o lingura din umplutura, apoi rulam usor, pana obtinem un rulou frumos umplut cu braza :D
Asezam rulourile obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si presaram deasupra cascaval ras.
Dam la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, in fuctie de cuptorul fiecaruia!
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv din dovlecel verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Melcisori cu spanac, leurda si branzeturi

Postat de simona72

Melcisori cu spanac, leurda si branzeturi

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Lasam aluatul la dospit aproximativ 15-20 minute, pana este gata umplutura....

Citeste continuarea

Cornuri cu branza pufoasa Delaco si sunca

Postat de reisnaor_2006

Cornuri cu branza pufoasa Delaco si sunca

      Dizolvam pliculetul de drojdie in doua trei linguri de lapte cald. Untul sau margarina il dizolvam in restul de lapte cald. Adaugam faina si framantam pana obtinem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2016, 09:18
la 09.08.2016, 09:25
la 09.08.2016, 09:28
De sezon!
la 09.08.2016, 09:57
la 10.08.2016, 08:58
Va multumesc tare mult, chiar sunt foarte gustoase!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking