Rulouri aperitiv din dovlecel verde

Postat de momo121 in Aperitive / Garnituri
9 Aug 2016 | 3214 vizualizari
Rulouri aperitiv din dovlecel verde

O metoda geniala de a prepara dovleceii! Sunt gustosi si nu se fac greu deloc! Va puteti juca cu ingredientele: in umplutura puteti pune marar, rosii, patrunjel sau ce va mai place! Sunt tare bune!

Ingrediente

  • 1 dovlecel verde
  • 100-120g telemea de vaca sarata
  • 50g mozzarella
  • 1 bucatica ardei rosu
  • oregano
  • cascaval ras (ementaler am pus eu)

Mod de preparare

Pentru inceput spalam dovlecelul, il stergem si il taiem felii subtiri pe lungime. 
Intr-o tigaie grill, asezam feliile de dovlecel si le frigem cateva minute pe o parte si alte cateva minute pe cealalta parte, apoi le punem intr-un bol/oala acoperite cu capac timp de 5-10 minute atat cat pregatim umplutura.
Branza telemea o maruntim cu o furculita si peste adaugam ardeiul rosu taiat cubulete si mozzarella rasa (daca aveti mozzarella proaspata, o maruntiti cu furculita, impreuna cu telemeaua).
Luam cate o felie de dovlecel din oala cu capac, presaram putin oregano si asezam la un capat cate o lingura din umplutura, apoi rulam usor, pana obtinem un rulou frumos umplut cu braza :D
Asezam rulourile obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si presaram deasupra cascaval ras.
Dam la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, in fuctie de cuptorul fiecaruia!
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv din dovlecel verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Waffe cu cascaval si ardei copt

Postat de Pungasa_Rogue

Waffe cu cascaval si ardei copt

Intr-un castron se pun ouale, putina sare, iaurtul, apa minerala, uleiul, faina si praful de copt si se mixeaza. Se adauga cascavalul ras si ardeiul copt (in otet) taiat bucatele. Se incorporeaza...

Citeste continuarea

Tarta de mamaliguta cu branza

Postat de RuxyRux

Tarta de mamaliguta cu branza

Preparam mamliguta in modul in care suntem obisnuiti, va trebui sa iasa potrivit de vartoasa si nu moale. Punem in forma de tarta o foaie pergament sau putem renunta si in acest caz o vom unge...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2016, 09:18
la 09.08.2016, 09:25
la 09.08.2016, 09:28
De sezon!
la 09.08.2016, 09:57
la 10.08.2016, 08:58
Va multumesc tare mult, chiar sunt foarte gustoase!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking