Ingrediente
- Un pachet foietaj Bella
- 2 plicuri crema Ole de vanilie
- 350 ml lapte dulce rece
- Frișcă batuta
- Zahar pudra vanilat
Mod de preparare
Aluatul foietaj îl lasam la dezghețat de seara in frigider. A doua zi ne apucam cu spor de treabă :)
Tăiem aluatul în fâșii late de 1,5 cm si il așezăm răsucit pe tuburile speciale. Dam la foc iute până se rumenesc. Procedam la fel cu toate până terminăm aluatul. Crema o preparăm instant cu lapte rece. Umplem pe jumatate,cu un pos , rulourile, apoi le pudram bine cu zahar. Pentru un gust deosebit e bine să le lăsați la rece câteva ore sau peste noapte....dacă rezistați :).
Hai poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu vanilie si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|