Rulouri de carne la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu in Slow Cooker
8 Mar 2017 | 3108 vizualizari
Rulouri de carne la slow cooker Crock-Pot

Am zis sa ma rasfat de 8 martie, dupa ce am pedalat pe dealuri m-a apucat si foamea, aveam nevoie de ceva consistent....se stie leoaica-i carnivora, deci ceva cu carnita si un sos caloric.....

Ingrediente

  • rulouri
  • cca. 750 g carne porc spata
  • cca. 150 g cascaval
  • sare
  • sos ( sos doar pentru o portie)
  • cca. 20 g unt
  • cca. 20 g smantana grasa
  • 3-4 linguri de sos format dupa ce am pus rulourile in crock-pot
  • cca. 30 g parmezan
  • piper verde, negru, rosu, pisat

Mod de preparare

Mai intai, am portionat carnea si am batut-o bine, am presarat sare pe o parte si pe cealalta, apoi am asezat cascaval, am rulat bine si am strans si capetele, apoi am prins cu ajutorul scobitorilor. Rulourile formate le-am rumenit pe o parte si pe alta, in tigaie, cu putin ulei.

Le-am scos si asezat in vasul slow cooker Crock-Pot 2.4 l, am turnat si uleiul in care am rumenit, apoi am turnat 1/2 cana cu apa. Am asezat capacul si am setat functia high pentru cca. 3 ore. Sosul l-am pregatit cu cateva minute inainte sa pun masa, sa fie fierbinte.

Am pus la topit untul, am adaugat smantana, piper macinat, nu foarte mult, ca punem si piper pisat mai mare, amestecam bine, apoi adaugam zeama formata. Apoi adaugam piper pisat mare si la final, parmezanul. Scoatem ruloul din vasul in care a fost gatit, asezam peste el sos din abundenta si mancam cu pofta, asa cum am facut eu. Am devenit dependenta de sosurile astea.....delicios...

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Piept de rata cu fistic, citrice si rucola la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris

Piept de rata cu fistic, citrice si rucola la slow cooker Crock-Pot

Noul meu ajutor din bucatarie, Alin, adica slow cooker Crock-Pot se seteaza la funcția HIGH, pentru 60 de minute. Se așează artistic pulpele de rață, ce se stropesc cu uleiul aromatizat, se...

Citeste continuarea

Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L

Postat de AlexTeacher

Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L

Asezonati pulpa de curcan cu condiment Texas Barbecue si piper amestec; Adaugati-o in slow cooker-ul Crock-Pot 5,7 L impreuna cu vinul roze, crengutele de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.03.2017, 19:25
Yummm, bun! Eu as fi adaugat si ceva usturoi la sos
la 08.03.2017, 19:26
Merisor, am scapat cam mult piper, daca puneam si usturoi eram groghi.....
la 08.03.2017, 19:47
Cat de bun trebuie sa fie, cat de gustos! Hai ca venim si noi la masa!
la 08.03.2017, 19:49
Rocsi apasa te 5 cand ajungi in fata blocului....)
la 08.03.2017, 19:56
Ce bine arata...eu n-am crock din ala bengos! Asa ca gust de la tine

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking