Rulouri de carne la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu in Slow Cooker
8 Mar 2017 | 2959 vizualizari
Rulouri de carne la slow cooker Crock-Pot

Am zis sa ma rasfat de 8 martie, dupa ce am pedalat pe dealuri m-a apucat si foamea, aveam nevoie de ceva consistent....se stie leoaica-i carnivora, deci ceva cu carnita si un sos caloric.....

Ingrediente

  • rulouri
  • cca. 750 g carne porc spata
  • cca. 150 g cascaval
  • sare
  • sos ( sos doar pentru o portie)
  • cca. 20 g unt
  • cca. 20 g smantana grasa
  • 3-4 linguri de sos format dupa ce am pus rulourile in crock-pot
  • cca. 30 g parmezan
  • piper verde, negru, rosu, pisat

Mod de preparare

Mai intai, am portionat carnea si am batut-o bine, am presarat sare pe o parte si pe cealalta, apoi am asezat cascaval, am rulat bine si am strans si capetele, apoi am prins cu ajutorul scobitorilor. Rulourile formate le-am rumenit pe o parte si pe alta, in tigaie, cu putin ulei.

Le-am scos si asezat in vasul slow cooker Crock-Pot 2.4 l, am turnat si uleiul in care am rumenit, apoi am turnat 1/2 cana cu apa. Am asezat capacul si am setat functia high pentru cca. 3 ore. Sosul l-am pregatit cu cateva minute inainte sa pun masa, sa fie fierbinte.

Am pus la topit untul, am adaugat smantana, piper macinat, nu foarte mult, ca punem si piper pisat mai mare, amestecam bine, apoi adaugam zeama formata. Apoi adaugam piper pisat mare si la final, parmezanul. Scoatem ruloul din vasul in care a fost gatit, asezam peste el sos din abundenta si mancam cu pofta, asa cum am facut eu. Am devenit dependenta de sosurile astea.....delicios...

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ghebe la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu

Ghebe la slow cooker Crock-Pot

Iar treaba cea mai nasola si migaloasa am facut-o eu, ca pe cioroi il doare la basca, el sta in priza si cam atat.....Se curata de impuritati ghebele si se spala bine, cat timp le curatam bagam in...

Citeste continuarea

Rakott krumply - cartofi in straturi la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris

Rakott krumply - cartofi in straturi la slow cooker Crock-Pot

Cartofii se spală cu apă rece și se pun la gătit  în aparatul slow cooker Crock-Pot, la programul HIGH cca. 2 ore, atenție fără apă. După ce se încheie timpul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.03.2017, 19:25
Yummm, bun! Eu as fi adaugat si ceva usturoi la sos
la 08.03.2017, 19:26
Merisor, am scapat cam mult piper, daca puneam si usturoi eram groghi.....
la 08.03.2017, 19:47
Cat de bun trebuie sa fie, cat de gustos! Hai ca venim si noi la masa!
la 08.03.2017, 19:49
Rocsi apasa te 5 cand ajungi in fata blocului....)
la 08.03.2017, 19:56
Ce bine arata...eu n-am crock din ala bengos! Asa ca gust de la tine

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking