Rulouri de dovlecei umplute cu branza si ciuperci shimeji

Postat de andaoana in Dulciuri
22 Iun 2018 | 2232 vizualizari

O reteta pentru un aperitiv gustos si destul de rapid mai ales ca am avut ca si ajutor condimente de la Delikat. Am folosit la acest preparat ierburi italiene cu care am aromatizat branza.  

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 06.07.2018, 09:10
la 06.07.2018, 09:54
Ce bine arată!
la 06.07.2018, 10:24
la 06.07.2018, 19:48
la 06.07.2018, 20:33
la 07.07.2018, 19:34
Ce rulouri bune ai aici!
la 11.07.2018, 13:36
Bune!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking