la 01.09.2012, 18:55 Am tinut in cuptor 25-30 min. si s-a ars putin cascavalul.
la 01.09.2012, 18:56 Acum vad cat de mult ai muncit ,Buni si stiu ca mai sunt cateva retete proaspetece nebunie poate fi bacon-cascaval
la 01.09.2012, 18:57 cris
la 01.09.2012, 18:58 numai doua-trei minute pe Bucataras.ro si ma intorc in bucatarie ,stiu cum este,oricum la gust nu cred ca se simte diferenta
la 01.09.2012, 19:08 bune bune
la 01.09.2012, 19:34 minunate Buni
La cat mai multe retete delicioase
la 01.09.2012, 19:35 Felicitari si la cat mai multe retete din care sa invatam si noi! Cand am nevoie de retete de muraturi vin direct la bunica
la 01.09.2012, 19:36 Multumesc mult!
la 01.09.2012, 19:39 Mitinita ,eu nu postez decat retete pe care le-am facut de mai multe ori.Poate ca de multe ori am impresia ca se intelege de la sine cate ceva si boss ma cearta.Sa scrii si pentru incepatori!Ma simt onorata ca folosesti retetele mele.
la 01.09.2012, 19:46 minunat meniul... sarumana pentru masa!
la 01.09.2012, 19:52 Multumesc! constat ca trebuie sa-mi cumpar aparta de fotografiat nou sau poate il castig la vreun concurs
la 01.09.2012, 19:53 si eu sar peste unele lucruri,cat de incepatori or fi dar tot trebuie sa stie ca se curata ceapa inainte de a o taia
la 01.09.2012, 19:58 Cata savoare . Bunica sa il castigi!