Rulouri de pui cu masline

Postat de miha in Pui
26 Dec 2010 | 7474 vizualizari
Rulouri de pui cu masline

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • cateva masline fara samburi
  • bacon
  • rasnita Kotanyi "Verdeturi italiene"

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza. Fiecare bucata de carne se pune intre 2 folii alimentare si se bate usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu "verdeturi italiene". Amestecul contine si sare, nu mai este nevoie sa adaugati sare suplimentar.

Asta fu cea mai grea operatiune, caci am avut nevoie de ajutoare. :))))

Pe fiecare bucata de carne se presara masline, atatea cate doriti, apoi se ruleaza cat mai strans posibil. Invelim rulourile in felii subtiri de bacon si le punem intr-un vas termorezistent in care am turnat 1/2 pahar cu apa. Dam la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste si grasimea de pe bacon se topeste.

Se serveste cald cu garnitura de piure de cartofi ca la mama acasa. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu masline" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (51)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de rulouri din pui cu legume chinezesti

Postat de panacris

Reteta de rulouri din pui cu legume chinezesti

Iata cum se prepara Reteta de rulouri din pui cu legume chinezesti Fileurile de pui se bat ușor cât să se aplatizeze. Apoi se ung cu muștar pe toată suprafața. Legumele...

Citeste continuarea

Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Postat de mirela0911

Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Pieptul de curcan se spala, se sterge de apa si se taie in doua felii pe lungime. Se ia fiecare felie si se bate cu ciocanul de snitele nu foarte tare. Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.12.2010, 23:08
Tot priiiimmmmmaaaa!!!!
la 26.12.2010, 23:09
yummi direct la favorite
la 26.12.2010, 23:09
Frumoasa micuta bucatareasa o pupacesc
la 26.12.2010, 23:11
la 26.12.2010, 23:11
Mena impartim nu-i asa?5 furculite pentru Miha si pentru micuta dulce

Vezi toate comentariile (51)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking