Ingrediente
- o foaie de foietaj
- 100 gr de sunca
- 100 gr de cascaval
- un ou
- sare
Mod de preparare
- dacă folosim aluat congelat îl lăsăm să se decongeleze la temperatura camerei
- intindem apoi foaia şi o ungem cu o parte din oul bătut
- se taie sunca si cascavalul feliute (cascavalul se poate da si prin razatoare)
- acestea se aseaza pe foietaj
- se adauga si sare si se ruleaza foietajul
- se lasa la frigider o jumatate de ora
- se taie rondele de aproximativ 1 cm grosime
- le asezam în tavă pe hârtie de copt şi le ungem cu restul de ou bătut
- incingem bine cuptorul( la 200°C) şi le coacem pentru aproximativ 20 min, până se umflă şi se rumenesc frumos
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din foietaj cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|