Ingrediente
- 2 pachete cu foietaj
- 250 gr.branza dulce
- 1plic cu frisca praf care se face cu 125ml lapte
- 150 gr.capsuni
- 200cr ciocolata menaj amara
- 2 linguri cu zahar pudra
- 2 linguri lapte
Mod de preparare
Am desfacut pachetul de foietaj si l-am taiat fasii de 2 cm si jumatate pe care le-am rulat pe tevile metalice speciale pentru rulouri. Le-am asezat in tava aragazului pe care am tapetat-o cu hartie speciala pentru cuptor. Cuptorul l-am preincalzit si am dat rulourile la copt la 200 grade pentru 25-30 minute. Precizez ca din foaia de aluat mie mi-au iesit 8 bucati :foaia avand doar 230 grame.
Separat intr-un bol de plastic am batut frisca cu laptele pana s-a intarit, am adaugat si branza si zaharul pudra. Capsunile spalate si scurse le-am pasat si le-am adaugat peste branza si frisca apoi am umplut rulourile cu poshul.
Ciocolata cu cele 2 linguri de lapte am pus la topit si am pus deasupra peste rulouri, de asemeni si capsunile feliate. Nu am avut suficienta ciocolata pentru a le acoperi .
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din foietaj umplute cu crema" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|