Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar

Postat de Julie_Snow in Pui
26 Iun 2014 | 6842 vizualizari
Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar

Ingrediente

  • piept de pui (200 g.)
  • branza telemea (100g.)
  • 2 fire usturoi verde
  • 300 g. cartofi noi
  • marar
  • sare, piper, curry

Mod de preparare

Cartofii se curata, spala si se pun la fiert cu sare, iar usturoiul se curata, spala si se taie marunt.
Branza se marunteste cu mana si se amesteca cu usturoiul.
Pieptul de pui se taie in bucati care sa poata fi rulate mai apoi.
Fiecare bucata se bate bine, ca pentru snitel, se prsara cu sare, piper, curry si se umple cu branza cu usturoi (pentru rulouri folosim jumatate din cantitatea de branza cu usturoi).Se ruleaza, avand grija a se introduce capetele inauntru si se fixeaza cu scobitori daca e nevoie.
Rulourile se dau prin ou batut si apoi prin pesmet.
Se prajesc in ulei, avand grija ca focul sa nu fie totusi prea tare, astfel incat rulourile sa aiba timp sa se patrunda. Dupa ce s-au rumenit frumos, se scot pe servetele de hartie, care sa absoarba excesul de grasime.Bineinteles ca se scot si scobitorile:)
Cartofii se lasa la fiert pana cand pot fi striviti cu usurinta.
Se scot din apa, se strivesc grossier, se potrivesc de sare si se adauga restul de branza si usturoi cat sunt fierbinti. Se omogenizeaza usor si se adauga mararul, taiat marunt.
Pofta buna!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (41)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui cu sos balsamic, masline si ardei gras

Postat de Lia1

Pulpe de pui cu sos balsamic, masline si ardei gras

Daca doriti sa preparati voi insiva aceste mirodenii numite Herbes de Provence aveti reteta:  Herbes de Provence Se spala bine pulpele de pui si se sterg prin tamponare cu prosoape de...

Citeste continuarea

Pui Kiev

Postat de diaconta

Pui Kiev

Untul l-am amestecat cu condimentele si mararul verde tocat,l-am pus într-o folie alimentara,l-am facut rulou si l-am lasat la frigider sa se întareasca. In fiecare bucata de piept...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.06.2014, 17:14
Ce bunatate!!
la 26.06.2014, 17:17
Sa stii ca au fost tare bune!
la 26.06.2014, 17:22
Dau doua lingurite de dulceata, dai doua rulouri de-astea la schimb?
la 26.06.2014, 17:31
Cu mare placere! Insa daca stau sa ma gandesc mai bine, vreau 3 lingurite cu dulceata din aia buna
la 26.06.2014, 17:32
Bine, 3 lingurite sa fie )

Vezi toate comentariile (41)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking