Rulouri foietaj

Postat de gaby_d in Dulciuri
11 Noi 2010 | 21051 vizualizari

Am dezghetat aseara o punga de foietaj , cu gandul sa fac o tarta aperitiv. Cum erau doua foi in punga...m-am gandit sa fac si ceva dulce. Atat de simplu si totusi atat de bun! Intotdeauna aceste rulouri cu frisca s-au numarat printre preferatele mele-n cofetarii si-mi era ciuda ca nu am rulouri sa mi le fac eu acasa:))). Acum datorita lui Bucataras si echipei decorix , toate visele devin realitate =)))). mama..ce discurs de Oscar am tras =))))

Inapoi la reteta

Comentarii (72)

la 16.11.2010, 14:45
Gospodina , de gospodina ... dar mult service , eu am luat rulouri din comert si le-am umplut si cu frisca si cu o crema de casa
5 furcute ptr gospodina !
la 16.11.2010, 14:46
@Lili - faci ca mine ...
la 16.11.2010, 17:15
onesta, multam
la 17.11.2010, 18:32
la 18.11.2010, 19:22
la 04.01.2011, 21:11
ah ce as manca,cori ce copilas frumos ai in poza
la 20.12.2013, 22:40
ce faine sunt toate visele devin realitate)))))))))))))
la 21.12.2013, 07:41
si eu vreau sa mananc de la tine...oare visul meu devine realitate??
la 21.12.2013, 08:05
Super faine
la 21.12.2013, 09:03
la 21.12.2013, 09:15
sunt tare bune : eu le umplu pe jumatate cu frisca si pe jumatate cu crema de vanilie sau cremOle
la 21.12.2013, 10:18
ce bune...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking