Salam de biscuiti reteta cu alune de padure ( fara foc)

Postat de caroline in Dulciuri
27 Ian 2014 | 6062 vizualizari
Salam de biscuiti reteta cu alune de padure ( fara foc)

Salam de biscuiti reteta De obicei salamul de biscuiti se face (o parte) pe aragaz. Eu propun o varianta ce nu necesita focul... este foarte bun chiar identic as spune cu reteta clasica!!! Incercati-l!!!

Ingrediente

  • Salam de biscuiti reteta
  • 300 gr biscuiti simpli
  • 2 oua
  • 200 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 100 gr cacao
  • 100 gr alune de padure

Mod de preparare

Salam de biscuiti reteta

Untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul pana ce devine ca o crema .

Adaugam ouale, cacaua si mixam in continuare .

Separat maruntim biscuitii impreuna cu alunele de padure ( Eu le-am maruntit cu ajutorul robotului  ) 

Adaugam biscuitii si alunele la compozitia cu cacao si amestecam bine toate ingredientele.

Punem din compozitie pe folie de aluminiu si rulam obtinand forma unui salam.

Dam la frigider cateva ore (cel mai bine e sa lasam pentru a doua zi ).

Dam folia de aluminiu la o parte,feliem si servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta cu alune de padure ( fara foc)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni by Alex Teacher

Postat de AlexTeacher

Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni by Alex Teacher

 Reteta de preparare a papanasilor Lasati branza de vaci la scurs pentru cca 2-3 ore; Montati vasul de inox al malaxorului (eu am folosit un...

Citeste continuarea

Cornuri Bratislava

Postat de rocsi_1612

Cornuri Bratislava

Aluatul: Laptele il punem pe foc pana devine caldut, apoi adaugam drojdia, amestecam si lasam 5 minute sa dospeasca. Untul il topim apoi il lasam sa se raceasca. Intr-un bol turnam faina,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.01.2014, 17:21
la 27.01.2014, 17:25
Foarte buna!
la 27.01.2014, 17:27
bun bun
la 27.01.2014, 17:27
la 27.01.2014, 17:36
cu exceptia oualor, cred ca e ok )

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking