Salam de biscuiţi, reţetă pregatita rulada

Postat de botcrina in Dulciuri
13 Sep 2015 | 6325 vizualizari
Salam de biscuiţi, reţetă pregatita rulada

Aceasta reteta este pe cat de simpla , pe atat de gustoasa! Salam de biscuiţi, reţetă pregatita rulada.

Ingrediente

  • 500 g biscuiţi simpli
  • 100 g unt
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri cacao
  • 150 g zahăr
  • 150 g gem de prune
  • 100 g mac pentru decor

Mod de preparare

Salam de biscuiţi, reţetă pregatita rulada

Într-o cratiţă topim untul, adăugăm laptele, zahărul şi cacao.

Mestecăm până se topeşte zahărul şi compoziţia este aproape de punctul de fierbere.

Zdrobim biscuiţii şi îi amestecăm cu compoziţia lichidă.

Peste o folie răsturnăm compoziţia şi o aplatizăm pentru a putea pune gemul.

În partea de jos aranjăm gemul, apoi cu ajutorul foliei rulăm.

Peste o altă folie punem macul şi trecem rulada prin acesta.

Dăm rulada la frigider aproximativ 2 ore înaite de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă pregatita rulada" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Clatite cu unt de arahide si dulceata de cirese amare

Postat de mitinita

Clatite cu unt de arahide si dulceata de cirese amare

Se pun intr-un bol ouale, laptele, apa minerala si se amesteca cu un tel. Se adauga faina, cacaoa si sarea. Se conecteaza Panini Maker Breville la curent si se pune compozitie cu un...

Citeste continuarea

Fursecuri cu arahide, nuci si dulceata de gutui, fara zahar

Postat de rocsi_1612

Fursecuri cu arahide, nuci si dulceata de gutui, fara zahar

Untul (de la temperatura camerei) il mixam impreuna cu pelteaua. Incorporam oul, apoi praful de copt si vanilia. Adaugam anasonul, faina treptat si amestecam cu mana. Trebuie sa obtinem un aluat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.09.2015, 16:45
Minunata
la 13.09.2015, 16:59
Ce bine arata !!!
la 13.09.2015, 17:28
la 13.09.2015, 18:16
Cu gem n-am incercat, cred ca-i delicioasa!
la 13.09.2015, 18:37

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking