Ingrediente
- 5-6 cartofi
- 5-6 morcovi mai mari
- Castraveții murați
- Gogoșari în oțet
- O cutie mica de mazăre
- Maioneză
- Măsline, morcovi murați, castraveți si gogoșari pentru ornat
Mod de preparare
Punem la fiert legumele cu sare.
Între timp ne ocupam de maioneză (2 gălbenușuri crude, sare, zeama dintr-o jumatate de lamaie și 2 lingurițe de mustar se amestecă bine și se pune treptat ulei - aproximativ 500 ml).
Gogoșarii și castraveții murați se toacă mărunt (castraveții i-am dat prin răzătoare, pe partea cea mai mare), apoi se storc bine într-un tifon.
Într-un vas mare vom pune legumele fierte și tocate mărunt, castraveții și gogoșarii storși bine, mazărea bine scursă și la final maioneza. Amestecăm bine și apoi punem într-o formă după preferințe.
Vom orna după imaginație.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata a la russe" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|