Ingrediente
- 2 rosii medi coapte
- 1 ou
- 2 catei de usturoi
- 10 ml.ulei de masline
- 20 gr.branza telemea rasa
Mod de preparare
Se fierbe oul circa 4 minute pentru a ramane cleios,daca nu este cleios nu este nici o problema. Se raceste ,se decojeste si se taie felii
Se pune intr-un bol uleiul de masline.usturoiul se zdrobeste cu presa direct in bolul pentru salata.
Se spala bine rosiile si se scurg bine apoi se feliaza si se pun in bol si se amesteca bine cu uleiul si usturoiul.
Feliile de oua se pun deasupra rosiilor si le amestecam, apoi se adauga branza telemea rasa si se amesteca.
Se lasa cam doua ore la frigider pentru a se amesteca aromele si rosiile sa lase zeama.
Poate inlocuii cu succes o cina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Argentiniana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|