Salata calda cu fusilli, fasole verde si carnita de vitel

Postat de mihaelar63 in Salate
23 Ian 2020 | 3713 vizualizari
Salata calda cu fusilli, fasole verde si carnita de vitel

,, Bunatati pentru Craciun"   Aceasta salata a constituit pranzul pentru patru persoane . Si a mai si rams ceva, pentru inca doua  !!!Am infoliat bolul si mi-am servit colegii .

Ingrediente

  • 600 gr carne macra de vitel
  • 400 gr fusilli
  • 300 gr fasole verde -congelata
  • 6 linguri ulei
  • 2 ardei iuti
  • 1 ceapa verde
  • 1 lingurita de floricele de cimbru uscate si farmitate
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lamie -zeama
  • sare

Mod de preparare

  1. Carnea de vitel a fost fiarta intr-o supa limpede cu legume.
  2. Lasati carnea sa se raceasca .
  3. Decongelati fasolea verde . A mea era cu pastai intregi si am taiat-o mai marunt,respectiv in trei.
  4. Spalati legumele si le curatati ardeii si ceapa.
  5. Taiati cubulete ardeii iar ceapa rondele .
  6. Fierbeti pastele in multa apa clocotita sarata , respectand indicatiile de pe ambalaj.
  7. Pentru operativitate , fierbeti in acelasi timp si aceiasi oala , impreuna cu fusilli si fasolea verde .
  8. Scurgeti pastele si fasolea in strecuratoare si clatiti cu apa rece.
  9. Taiati cuburi carnea ce s-a rait si o prajiti in ulei pana devine crocanta .
  10. Se scoate carne intr-un bol si se soteaza in continuare ardeii si ceapa timp de 2-3 minute .
  11. Se rastoarna legumele peste carne si se aduga,cimbru , piper , fusilli si fsolea .
  12. Pentru balansarea gusturilor stoarceti o jumatate de lamie .
  13. Amestecati totul , gustati si sarati /piparati/acriti -daca mai este nevoie .
  14. Eu am decorat cu rondele de ardei rosu doar deasupra pentru ca stiu ca amatorii de picant isi vor alege ei ardeiul iute .

                             Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda cu fusilli, fasole verde si carnita de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de legume cu maioneza

Postat de MotanLaOale

Salata de legume cu maioneza

Cartofii se fierb in coaja. Cand sunt fierti, se curata, se lasa la racit si se toaca cubulete mici. Morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel se fierb in apa cu putina sare....

Citeste continuarea

Salata de Boeuf

Postat de timea

Salata de Boeuf

Avem asadar carnea fiarta, morcovii, pastarnacul si gulia, toate fierte din supa. Eu legumele le dau mereu pe razatoarea mare, dar voi puteti sa le taiati cubulete sau cum va place voua....

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2020, 18:18
Ce bine arata! Am si eu pentru maine in plan o salata cu paste, dar nu m-am hotarat inca ce sa mai pun la ea, ma mai gandesc inca!
la 23.01.2020, 18:50
Buna tare salata asta!
la 23.01.2020, 18:59
la 23.01.2020, 19:04
la 23.01.2020, 19:44
Buuuuuuna rau salata!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking