Salată caldă de orez cu leurdă și porumb
Postat de CulinaryRainbow in Salate 21 Apr 2015 | 4815 vizualizari
Azi vin în întâmpinarea voastră cu o salată caldă dar foarte gustoasă, o salată cu legume care poate fi servită și pe post de garnitură sau poate fi consumată cu un sos cremos de brânză, preparat acasă.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 21.04.2015, 22:44
Super!
la 21.04.2015, 22:48
Mulțumesc!
la 21.04.2015, 22:55
buna buna
la 21.04.2015, 22:58
la 21.04.2015, 22:58
Pe placul meu . Plina de culoare si rapid de preparat . Imi place ca ai sotat rosiile . Incearca data viitoare, daca esti curioasa , cand sotezi rosii sa pui si putn otet balsamic .
la 21.04.2015, 23:13
Mihaela, din păcate nu folosesc oțet balsamic pentru că nu am găsit niciunul care să nu conțină aditivi sau coloranți. Atunci mi-am zis că oricum nu mi-e indispensabil și renunț la căutări. Tu ce oțet folosești?
la 21.04.2015, 23:23
la 21.04.2015, 23:34
Meri
la 21.04.2015, 23:49
Buna tema de casa . Uite la aceasta nu m-am gandit Multumesc !!! Foloseam cel de Modena . Am fost la sticla si nu mi-a placut ce am citit pe eticheta .
la 21.04.2015, 23:52
la 22.04.2015, 01:04
imi place
la 22.04.2015, 07:03
Buna!
la 22.04.2015, 07:26
Ti-am adus o cafea
COMENTEAZA