Salată caldă de orez cu leurdă și porumb

Postat de CulinaryRainbow in Salate
21 Apr 2015 | 4815 vizualizari

Azi vin în întâmpinarea voastră cu o salată caldă dar foarte gustoasă, o salată cu legume care poate fi servită și pe post de garnitură sau poate fi consumată cu un sos cremos de brânză, preparat acasă.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 21.04.2015, 22:44
Super!
la 21.04.2015, 22:48
Mulțumesc!
la 21.04.2015, 22:55
buna buna
la 21.04.2015, 22:58
la 21.04.2015, 22:58
Pe placul meu . Plina de culoare si rapid de preparat . Imi place ca ai sotat rosiile . Incearca data viitoare, daca esti curioasa , cand sotezi rosii sa pui si putn otet balsamic .
la 21.04.2015, 23:13
Mihaela, din păcate nu folosesc oțet balsamic pentru că nu am găsit niciunul care să nu conțină aditivi sau coloranți. Atunci mi-am zis că oricum nu mi-e indispensabil și renunț la căutări. Tu ce oțet folosești?
la 21.04.2015, 23:23
la 21.04.2015, 23:34
Meri
la 21.04.2015, 23:49
Buna tema de casa . Uite la aceasta nu m-am gandit Multumesc !!! Foloseam cel de Modena . Am fost la sticla si nu mi-a placut ce am citit pe eticheta .
la 21.04.2015, 23:52
la 22.04.2015, 01:04
imi place
la 22.04.2015, 07:03
Buna!
la 22.04.2015, 07:26
Ti-am adus o cafea
la 22.04.2015, 08:10
la 22.04.2015, 09:15

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking