Kimchi
Postat de Anett
Taiem varza chinezeasca in patru bucati si clatim bine cu apa. Apoi taiem in cubulete mai mari si presarim bine cu sare. Lasam deoparte pentru cateva ore (se poate si peste noapte). A doua zi...
Citeste continuareaDintr-o varza de un kilogram am facut de 3 ori salata. Este foarte satioasa si gustoasa.
Ingrediente
Mod de preparareSpalam varza, o lasam la scurs si o vom taia (spre cotor) mai subtire, iar spre varf putin mai mare. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Castravetele se spala si se taie felii rotunde. Se pun toate intr-un vas adanc, se sareaza, se amesteca cu otet si apoi cu ulei dupa gust. Se serveste cu diverse preparate cu carne sau dupa preferinta. Delicioasa pe timp de iarna. Daca ti-a placut reteta noastra "Salata chinezeasca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|
Postat de Anett
Taiem varza chinezeasca in patru bucati si clatim bine cu apa. Apoi taiem in cubulete mai mari si presarim bine cu sare. Lasam deoparte pentru cateva ore (se poate si peste noapte). A doua zi...
Citeste continuareaPostat de ela2015
Curatam ceapa, o taiem rondele si o calim cateva minute la foc mic. Pregatim si celelalte legume: tocam varza rosie, cea chinezeasca, morcovul il taiem betigase (sau il radem), ceapa...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|