la 15.05.2009, 08:58 Interesanta reteta ! N-am mai auzit niciodata de o asemenea salata. Eu cand eram mica mancam flori de salcam
la 15.05.2009, 11:00 Nu numai ca am auzit, dar am si mancat.Sunt super!Florile de salcam le fac pane sau le folosesc in gogosi.Cele de mar sunt dulci la gust si dau gust si aroma oricarei salate.Bravo, Roda!
la 15.05.2009, 16:04 Eu le mancam direct din copac Ce mai, alte vremuri, nu era asa praf si poluare. Mancam fructele direct din pom, le stergeam doar putin de haine.
la 15.05.2009, 21:11 Da, asa a fost pe vremuri.Acum, trebuie sa spalam bine si florile , si fructele inainte de a le manca.Imi place sa gatesc cu flori.Cu violete fac prajituri, trandafirii ii fac pane sau supa-crema de trandafiri,florile de dovlecel le prepar umplute-voi posta o reteta in acest sens-sau taiate si incorporate in aluat de clatite.Tot in aluat de clatite folosesc florile de salcam ,care au o dulceata aparte.sau in gogosi ca si Magdalena.