Fierbi ouăle pentru 4 minute, să nu fie nici zemoase, nici fierte tari, ci mediu. Le răcești sub jet de apă rece (apa de la fiert eu o pun la plante, după ce s-a răcit) și le cureți, apoi le tai felii.
Speli salata și legumele.
Rupi frunzele de salată cu mâna și le răsfiri pe un platou.
Între timp, rumenești câteva felii de bacon la panini makes sau într-o tigaie, iar după ce se rumenesc, le rupi și le așezi pe platou.
Tai roșiile, felii și le răsfiri.
Brânza o rupi bucățele, cu mâinile și o adaugi din loc în loc.
Tai prazul rondele subțiri și le adaugi pe platou.
Clătești fasolea roșie până scapi de spumă și o presari pe platou.
Tai pieptul de pui fâșii subțiri și le așezi pe margine, pentru un aspect plăcut.
Aranjezi frumos și ouăle.
Presari sare, după gust și picuri uleiul aromatizat cu busuioc peste toate.
Poftă Bună!
Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2021/02/salata-cu-pui-oua-si-legume.html