Salata de Boeuf

Postat de timea in Salate
17 Mar 2015 | 17963 vizualizari

Mereu facem in perioada sarbatorilor, mai ales cu carne de pui, dar pentru ca tot am facut o supa delicioasa cu carne de vitel, am profitat de acest fapt si o parte din carnea de pe os si legumele fierte am ales sa le folosesc in salata aceasta.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 17.03.2015, 19:13
Ce bine arată
la 17.03.2015, 19:34
Cleme
la 17.03.2015, 19:35
Ildi
la 17.03.2015, 20:21
bun bun
la 17.03.2015, 20:57
Foarte frumoasa
la 17.03.2015, 21:05
buna buna
la 17.03.2015, 21:34
multumesc
la 17.03.2015, 21:45
Tare imi place!
la 18.03.2015, 06:34
Buna!
la 18.03.2015, 11:01
Pozele sunt super, iar salata delicioasa. N-am incercat niciodata cu gulie.. de retinut! Si eu folosesc legumele fierte de la diverse ciorbe (ex. de burta, le scot inainte de a pune burta) ptr a face salata asta, care mie una imi place foarte tare. Eu in schimb nu pun cartof, din motiv de fitos care nu mananca cartof fiert
Te pup
la 18.03.2015, 11:55
Simona mie cartoful imi place pt ca ii da o textura faina si la gust nici nu se simte In schimb gulia are gust si daca nu va place gulia nu puneti. Al meu sot nu manca gulii, dr nu a comentat la salata si le mananca acum si in ciorbe
la 19.03.2015, 23:40
Frumoasa prezentare Stiu ca legumele astfel fierte au un gust foarte bun !!! Interesanta si maioneza cu lapte . Trebuie testata
la 02.04.2015, 00:17
la 24.12.2015, 22:47
la 29.12.2015, 02:38
o minunatie

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking