Ingrediente
- 1 kg cartofi roze
- 800 g morcov
- 200 g pastarnac
- castraveti murati
- gogosari si conopida murata
- sare
- piper
- 3 linguri mustar
- maioneza ( facuta-n casa )
Mod de preparare
Mai intai, punem la fiert cartofii in coaja. Punem sa fiarba si morcovul si pastarnacul, dupa ce l-am curatat. Dupa ce au fiert, le lasam sa se raceasca, cartofii ii curatam de coaja. Pregatim maioneza (pe aia n-am facut-o eu, a facut-o leoaica ). Cat timp se racesc cartofii si morcovii, taiem marunt gogosarii, castravetii si conopida si ii lasam la scurs. Apoi, ne apucam de taiat cartofii, morcovul si pastarnacul, cubulete mici. Intr-un castron incapator, punem legumele taiate, stoarcem acritura (aici puneti cat credeti ca vreti de acru) si o adaugam in castron. Amestecam bine, presaram sare, piper, dupa gust, punem si mustarul si maioneza si omogenizam. Apoi asezam pe platou si ornam cum ne pricepem si avem inspiratie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf (fara boeuf...ca nu ne place carnea-n salata)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|