Puneti ouale la fiert. Le fierbeti sa fie tari. Le treceti pe sub apa rece si le decojiti.
Cartofii ii spalati bine de coaja, ii puneti in apa la fiert. Ii incercati cu furculita si cand sunt patrunsi, ii luati de pe foc, ii treceti pe sub apa rece. Ii lasati sa se racoreasca putin, apoi ii decojiti si ii taiati cuburi potrivite.
Ardeiul kapia, curatat de cotor si seminte, il taiati fasii potrivite.
Ridichile le taiati pe jumatate, apoi le faceti felii.
Maslinele le faceti felii rotunde, iar ceapa verde o taiati rondele.
Ouale le taiati bucati potrivite.
Patrunjelul verde il tocati marunt.
Intr-un bol amestecati cartofii cu maslinele, ceapa verde, ardeiul kapia, ridichiile, patrunjelul verde.
Presarati sare si piper, ulei de masline, mustarul si o lingura de parmezan ras. Amestecati bine toate aceastea.
Incorporati bucatile de oua, amestecati usor.
Asezati salata pe un platou, presarati restul de parmezan ras, deasupra.
Sa aveti pofta!