Salata de cartofi orientala

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
3 Mai 2013 | 14032 vizualizari
Salata de cartofi orientala

tare gustoasa,mama ne facea mereu in copilarie...

Ingrediente

  • 6-7cartofi
  • 3oua fierte
  • 4fire ceapa verde
  • 1ceapa alba mica
  • cateva masline negre
  • 2castraveciori murati
  • putin ardei gras
  • 1lingurita mustar
  • maioneza(facem dintr-un ou crud si un galbenus crud,sare,piper,mustar si ulei)
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Punem cartofii in coaja la fiert in apa cu sare.Incercam cu furculita sa vedem cand sunt gata.Eu i-am pus in oala sub presiune 15minute din momentul in care a inceput sa fiarba apa.Scoatem si ii lasam sa se raceasca,apoi ii curatam de coaja si ii taiem cubulete,punem zeama de lamaie peste ei.

Ceapa o taiem fasii.Ceapa verde o taiem rondele.

Curatam maslinele de samburi.

Taiem ardeiul si castravetii marunt.

Ouale le curatam si le taiem feliute.

Amestecam toate legumele,maslinele si ouale,usor,sa nu se sfarame,saram,piper si adaugam mustarul si maioneza,amestecand in continuare usor.

Lasam cateva ore sa se intrepatrunda gusturile.Servim rece,

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi orientala" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (43)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de cartofi

Postat de panacris

Salata de cartofi

Cartofii se fierb în coajă, în apă sărată cca. 20 de minute, la foc mediu, neacoperit. Apoi se scurg, se trec sub jet de apă rece. Ouăle se pun la fiert într-un vas...

Citeste continuarea

Salata de cartofi

Postat de panacris

Salata de cartofi

Cartofii se fierb în coajă, în apă sărată cca. 20 de minute, la foc mediu, neacoperit. Apoi se scurg, se trec sub jet de apă rece. Ouăle se fierb în coajă cca. 7 minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.05.2013, 19:58
ce frumoasaaaaaaaa eeeeeeeeee! Nu se putea sa lipsesc io de la o portiuta!
la 03.05.2013, 19:58
la 03.05.2013, 19:59
Corina
la 03.05.2013, 19:59
Vladimir
la 03.05.2013, 20:05
Tocmai vroiam să comentez că nu ai descris rețeta în totalitate! Dar deja au mai apărut câteva detalii!

Vezi toate comentariile (43)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking