Salata de conopida cu pasta de susan –" Maqdous zahra"

Postat de Mihaela11_jo in Salate
6 Dec 2010 | 5646 vizualizari
Salata de conopida cu pasta de susan –" Maqdous zahra"

Ingrediente

  • 1 conopida de marime medie
  • 4-5 catei de usturoi
  • 4-5 linguri iaurt natural
  • zeama de la o lamaie
  • 3 linguri pasta de susan
  • sare si piper proaspat macinat dupa gust
  • 4 linguri ulei de porumb pentru calit conopida

Mod de preparare

Conopida se spala bine si se desface in buchetele mai mici. Se caleste conopida pana ia o culoare aurie si se aseaza pe hartie absorbanta de bucatarie.

Intr-un castron se pune pasta de susan cu sarea si piperul si se amesteca adaugand treptat zeama de lamaie. Se subtiaza cu iaurt si se adauga usturoiul trecut printr-o presa de usturoi. Se amesteca bine si se toarna peste conopida. Se amesteca foarte fin cu o furculita sa nu se zdrobeasca buchetele de conopida.

Se serveste cu lipie araba. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu pasta de susan –" Maqdous zahra"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata cu naut

Postat de eumimi

Salata cu naut

Taiem rosiile cherry pe jumatate, ceapa o tocam rondele, iar salata spalata frunza cu frunza se taie mai mare. Le punem intr-un bol incapator, adaugam maslinele, nautul si mararul tocat...

Citeste continuarea

Salata de legume cu maioneza de post

Postat de Constelatialeu

Salata de legume cu maioneza de post

Mai intai punem la fiert legumele. Spalam cartofii si ii punem la fiert in coaja, dupa ce au fiert ii curatam de coaja si ii lasam sa se raceasca bine. Curatam de coaja morcovii, pastarnacul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.12.2010, 09:31
tahini e pasta de susan,nu?imi place!
la 06.12.2010, 15:12
Da , e pasta de susan si da o aroma deosebita mancarurilor si salatelor
la 06.12.2010, 18:01
Pentru pasta de susan renunt la toate...super!!!!!
la 06.12.2010, 19:07
E foarte aromata
la 07.12.2010, 10:36
minunatie...

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking