Ingrediente
- 2 capatani salata verde creata
- 2 rosii
- 1/2 castravete lung
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras verde
- 1 ceapa rosie
- zeama de la jumatate lamaie
- sare Himalaya
- 50-80 g telemea de vaca
- 50 g masline negre feliate
- ulei de masline
- piept sau pulpe dezosate de pui
Mod de preparare
Pentru inceput, se prepara pieptul sau pulpele dezosate. Se condimenteaza dupa gust si se gatesc in tigaia grill. Cand sunt gata, se taie fasii.
Se spala funzele de salata si se lasa sa se usuce.
Rosiile, ardeii si castravetii se spala si se taie in functie de preferinta. Eu le-am taiat astfel: rosiile in cuburi, la fel si ardeii iar castravetii in rondele, apoi in jumatate.
Ceapa se curata si se taie julienne.
Intr-un bol larg, se rupe salata cu mana. Separat, se pun restul legumelor. Se condimenteaza cu sare dupa gust, apoi se pun peste salata.
Se amesteca usor cu mana, apoi se adauga zeama de lamaie, dupa gust. Se mai amesteca si se pun fasiile de carne. La final, se taie cubuletele telemeaua si se stropeste salata cu ulei de masline. Este minunata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|