Salata de cruditati cu pui pe felie de mar

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
3 Oct 2009 | 52460 vizualizari
Salata de cruditati cu pui pe felie de mar

O salata foarte aromata si plina de vitamine!

Ingrediente

  • un piept de pui fiert
  • un morcov mare
  • jumatate de telina
  • un ardei gras rosu
  • 4-5 linguri cu porumb din conserva
  • 4-5 linguri cu maioneza
  • cateva linguri cu zeama de lamaie
  • 2 mere
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pipetul de pui fiert si racit se taie cuburi mici. Morcovul si telina se curata si se dau pe razatoare mica (eu le-am facut rapid la robot), apoi se stropesc cu zeama de lamaie. Ardeiul gras se spala, se curata de cotor si seminte si se taie cuburi mici. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol impreuna cu maioneza si se condimenteaza dupa gust.

Merele se spala si se taie rondele grosute, iar pe ele se aseaza 2-3 linguri de salata si se orneaza cu o frunza de patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati cu pui pe felie de mar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv oua umplute

Postat de mirela0911

Aperitiv oua umplute

Se sparg ouale si se curata de coaja cu grija. Se taie fieare ou in doua, pe lungime. Cu ajutorul unei lingurite se scot galbenusurile astfel incat sa nu se rupa. Intr-un bol se amesteca bine...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta dobrogeana

Postat de mirela0911

Aperitiv placinta dobrogeana

Se lasa foile la dezghetat la temperatura camerei. Untul se topeste pe foc mic si se lasa sa se raceasca. Intr-un bol se pune branza, iaurtul si oul. Se condimenteaza cu sare si piper dupa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2009, 00:21
la 04.10.2009, 00:25
nici un . am mincat eu tot
la 04.10.2009, 00:33
Hai maaaa...ca vin cu un tort,nu vin cu mana goala.
la 04.10.2009, 00:37
Miha, nu te lua dupa el , ca pentru tine fac special!! Ce n-as face pentru un tort din ala cu mousse de menta Apropo, de unde iei siropul ala de menta, ca lesin de pofta, nu alta!
la 04.10.2009, 00:57
Cred ca Miha vine cu soacra care a mincat tortu' ... ca asa zicea mai devreme ... mda...un mod inedit de a aduce tortul si ... daca aduci tortul in felul asta ...il lasi la Oana nu? ... mamaaaa, deci poti numi reteta: Tortul cum sa scapi de soacra"

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking