Ingrediente
- 4 dovlecei
- 1 ceapă rosie
- 4 ouă
- Ulei
- Sare
Mod de preparare
Am spalat dovleceii, i-am curatat de coajă si i-am pus la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert, i-am lăsat la scurs într-o strecuratoare, apasand cu lingura pt a se scurge cat mai bine.
Intre timp am fiert 2 oua moi (3 minute din momentul in care clocoteste apa) si 2 oua tari( 5 minute). Din galbenusuri, ulei si sare am facut maioneza (fara mustar).
Am tocat ceapa si albusurile tari si le-am pus intr-un bol in care am adaugat dovleceii scursi bine si maioneza. Am condimentat cu sare dupa gust si am servit pe paine cu roșii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|