Salata de Fasole Verde

Postat de rodicamaria in Aperitive / Garnituri
2 Iul 2011 | 3808 vizualizari

Am primit 1 kg si ceva de fasole verde,care era mov asa nefiarta.Am avut emotii cu ea,dar cine mi-a dat-o m-a asigurat ca nu e nici o problema cu ea.Am spalat-o si am curatit-o de codite.Am oprit 2 maini ,cam 300 g .Restul am pus-o la congelator,convinsa ca nu e nimic de capul ei si ca dupa ce gatesc o data o sa arunc restul de acolo.Nu e chiar asa. Am servit-o ca garnitura la o pulpa de pui prajita tot la cuptor.Eu nu prajesc nimic in ulei,la tigaie,fac totul la cuptor:carne,chiftelute.Am probleme cu ficatul. De aceea vreau sa incerc si Dovleceii pane la cuptor,o reteta care am vazut-o ceva mai devreme pe site,la Rocsi_1612,ca mor dupa ei,dar pt. ca vreau sa evit prajelile nu am mai facut,dar nici nu m-a dus mintea sa incerc la cuptor. Acum gata cu vorbaria ! Sa trecem la treaba !

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 02.07.2011, 16:58
la 02.07.2011, 17:08
la 02.07.2011, 17:11
la 02.07.2011, 17:18
excelenta mancarica
la 02.07.2011, 17:32
Daca va place va rog executati !
la 02.07.2011, 20:35
Eu chiar ieri am executat o fasolica aproape ca a ta!
La noi acest fel de mancare este preferat de mezina familiei!
la 03.07.2011, 12:28
la 03.07.2011, 14:24
la 04.07.2011, 07:02

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking