Salata de icre
Postat de gaby_d in Salate 6 Feb 2011 | 13620 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (35)
la 07.02.2011, 14:13
asta la noi acas e traditionala , la sarbatori, zile de nastere, revelioane!
la 07.02.2011, 15:42
foarte buna
la 07.02.2011, 17:11
Grozave
eu am luat sambata si m-am apucat sa le pregatesc si...mi s-au taiat
am rams cu pofta pana data viitoare canmd ma voi apuca sa le bucataresc
la 07.02.2011, 21:33
Mi-a promis o vecina ca-mi da niste icre sa fac si eu salata
Pana atunci servesc de la tine
la 07.02.2011, 22:05
ce gatesti tu pe gustul meu in ultimul timp
la 07.02.2011, 23:56
ruxy,cum asa?
mirela
eluco,chiar asa?
la 08.02.2011, 00:00
chiar asa...te-ai pus sa imi faci pofta cu de toate cand sti ca ma chinui sa slabesc
,.inca mai merg la sala
la 08.02.2011, 23:03
delicioase
la 08.10.2011, 18:25
buna! cum repar si eu icrele taiate?
la 08.10.2011, 18:34
Eu repar ,in general asa,iau un castronel nou,pun doar un varf de mustar in castronel si apoi tot cate putin din salata de icre amestec ca sa nu se taie pana salvez toata compozitia
asa repar si maioneza
la 08.10.2011, 19:13
raluk, buna
nu mi s-au taiat niciodata.
Dar daca s-ar intampla as face ceva tot de genul sfatului pe care l-a dat criss.
As pune putin gris preparat intr-un vas apoi as adauga putin cate putin din icrele taiate.
Asa am facut cand mi s-a taiat maioneza si a functionat.
Zi-mi ce ai facut,oke?
la 08.10.2011, 19:14
acum am citit ca si criss a zis de maioneza
)))
la 08.10.2011, 19:23
va sa zica nu ti s-au taiat
nu-i tarziu nici de-acuma
nu da tare
la 08.10.2011, 19:39
Cu gris este inca o solutie spitze
nu mi-a trecut prin minte
COMENTEAZA