Salata de icre
Postat de claudiaO in Salate 13 Oct 2016 | 3847 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 13.10.2016, 23:09
ce buna este!
la 14.10.2016, 00:42
Bun tips-ul cu ceapa
la 14.10.2016, 08:46
Îmi place!
la 14.10.2016, 12:53
Cred ca fiecare are modul propriu de a le face...Eu pun grisul facut de la inceput, il amestec cu icrele, le spumez bine apoi pun uleiul ca la maioneza. Apa minerala rece neaparat, zeama de lamaie si sare dupa gust.
la 14.10.2016, 15:10
Eu am invatat de LA mama mea cu APA fierbinte si le repara si daca de taie
la 15.10.2016, 14:58
Eu pun gris doar daca vreau sa le inmultesc si il pun intotdeauna de la inceput; le frec bine cu grisul fiert si racit ca sa nu ramana cocoloase de gris si apoi incep sa adaug uleiul cate putin si apa sau apa minerala din cand in cand daca se incheaga prea tare icrele ca sa le mai lichefieze putin ca sa poata fi lucrate iar la sfarsit zeama de lamaie si ultima ceapa tocata marunt, marunt de tot (pentru asta trebuie sa ai ceva talent, daca nu ai folosesti un robot de bucatarie sau razatoarea mica).
la 16.10.2016, 06:54
Interesant,nu stiam chestia cu apa fierbinte
COMENTEAZA