Salata de icre

Postat de claudiaO in Salate
13 Oct 2016 | 3847 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 13.10.2016, 23:09
ce buna este!
la 14.10.2016, 00:42
Bun tips-ul cu ceapa
la 14.10.2016, 08:28
Eu pun gris doar daca sunt icrele extrem de sarate, pentru a balansa gustul de sare. Iar apa trebuie sa fie obligatoriu rece, pentru a le face pufoase. Daca am, pun minerala http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-icre-de-crap-47041.html
la 14.10.2016, 08:46
Îmi place!
la 14.10.2016, 11:18
la 14.10.2016, 12:53
Cred ca fiecare are modul propriu de a le face...Eu pun grisul facut de la inceput, il amestec cu icrele, le spumez bine apoi pun uleiul ca la maioneza. Apa minerala rece neaparat, zeama de lamaie si sare dupa gust.
la 14.10.2016, 15:10
Eu am invatat de LA mama mea cu APA fierbinte si le repara si daca de taie
la 15.10.2016, 14:58
Eu pun gris doar daca vreau sa le inmultesc si il pun intotdeauna de la inceput; le frec bine cu grisul fiert si racit ca sa nu ramana cocoloase de gris si apoi incep sa adaug uleiul cate putin si apa sau apa minerala din cand in cand daca se incheaga prea tare icrele ca sa le mai lichefieze putin ca sa poata fi lucrate iar la sfarsit zeama de lamaie si ultima ceapa tocata marunt, marunt de tot (pentru asta trebuie sa ai ceva talent, daca nu ai folosesti un robot de bucatarie sau razatoarea mica).
la 16.10.2016, 06:54
Interesant,nu stiam chestia cu apa fierbinte

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking