Salata de icre cu ceapa

Postat de gicuta69 in Aperitive / Garnituri
11 Mai 2015 | 34795 vizualizari
Salata de icre cu ceapa

Ingrediente

  • 150 g icre sarate
  • 500 ml ulei
  • 2 linguri gris
  • zeama de la o lamaie
  • 50 ml apa minerala
  • ceapa
  • 250 ml apa pentru fiert grisul

Mod de preparare

Am pus la fiert apa cu grisul si am amestecat cu telul pana grisul s-a dezlipit de pe marginile cratitei. Am dat deoparte craticioara si am lasat la racit.

Am scos icrele din borcan si le-am pus la scurs intr-o strecuratoare. Daca sunt prea sarate le puteti trece printr-un jet de apa.

Cand acestea s-au scurs bine, le-am pus intr-un bol impreuna cu grisul fiert si racit si am inceput sa mixez la viteza mica. Am adaugat cate o lingura de ulei si am mixat in continuare. Am inceput sa stropesc cu cate putina apa, continuand sa adaug uleiul incetul cu incetul. O sa obsevam ca  pe parcurs se schimba textura si culoarea salatei. Spre sfarsit am  adaugam zeama de lamaie. Cand am terminat de incorporat uleiul si zeama de lamaie, am adaugat ceapa tocata marunt, amestecand cu paleta de bucatarie.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de icre de crap

Postat de rocsi_1612

Salata de icre de crap

Icrele le curatati cat mai bine de pielite, o treaba putin migaloasa. Presarati putina sare peste ele, le amestecati cu o paleta de lemn 2-3 minute, ca lasa putina apa. Incercati sa luati cu...

Citeste continuarea

Salata de icre cu paine

Postat de sufletista

Salata de icre cu paine

Intr-un bol inmuiem painea in lapte, o scurgem bine presand-o cu mainile. In alt bol mai mare adaugam icrele, miezul de paine si treptat adaugam uleiul, picurand ca la maioneza. Cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.05.2015, 09:07
Mi-e pofta!
la 11.05.2015, 09:19
Si mie!
la 11.05.2015, 09:20
ce mult imi place
la 11.05.2015, 09:25
Foarte frumoase ti- au iesit
la 11.05.2015, 09:26

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking