Salata de leurda cu fasole rosie si porumb

Postat de burdulea56 in Salate
5 Mai 2011 | 7911 vizualizari
Salata de leurda cu fasole rosie si porumb

In aceasta primavara am profitat de beneficile verdeturilor de prin padure, mai precis salata de padure si leurda, pe care le-am procurat de la culegatorii cunoscatori ai acestor plante benefice sanatatii. Gustul leurdei este asemanator cu gustul usuroiului verde. Am preparat o salata gustoasa si hranitoare de leurda.

Ingrediente

  • 1 mana  frunze de leurda,
  • 2 linguri boabe fasole rosie din conserva,
  • 2 linguri boabe porumb din conserva,
  • 2 fire de ceapa verde,
  • 2 ridichi,
  • sare dupa gust,
  • 1 lingura ulei,
  • otet de mere cu miere.

Mod de preparare

Spalam bine frunzele de leurda, le scurgem de apa, le punem intrun bol, adaugam boabele de fasole rosie, cele de porumb, ceapa verde si ridichile spalate si taiate, potrivim gustul de sare, adaugam uleiul, punem otet dupa gust, amestecam usor ingredientele si salata este gata, se serveste ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de leurda cu fasole rosie si porumb" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (40)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Dragostea ca o salata

Postat de Constelatialeu

Dragostea ca o salata

Pregatim frisca, amestecam smantana cu zaharul si laptele, apoi mixam pana obtinem frisca. Apoi taiem fructele, banana rondele, kiwi cubulete, le adaugam peste frisca, presaram si bobitele de...

Citeste continuarea

Salata orientala

Postat de cris2711

Salata orientala

Cartofii se fierb in coaja,cand sunt gata,se lasa la racit,apoi se curata de coaja si se taie in cubulete sau felii mai groase. Se pun cartofii intr-un castron de marime mijlocie ,in care se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2011, 18:46
la 05.05.2011, 19:07
O salata superba
la 05.05.2011, 21:49

Foarte sanatoasa!
la 05.05.2011, 23:16
la 06.05.2011, 09:02

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking