Salată de paste cu legume proaspete, caş şi salam uscat

Postat de ela2015 in Salate
22 Iul 2015 | 5744 vizualizari
Salată de paste cu legume proaspete, caş şi salam uscat

O salata rapidă, bună şi săţioasă!

Ingrediente

  • 6 cepe mici;
  • 1/2 castravete Fabio;
  • 1/2 ardei roşu;
  • 1/2 ardei galben;
  • 4 roşii potrivite;
  • 200 gr. caş proaspăt;
  • 100 gr. salam uscat;
  • 100 gr. măsline negre;
  • 200 gr. paste spirale colorate;
  • parmezan ras (opţional);
  • sare, piper, praf de usturoi, praf de chili, zeamă de lămâie, ulei de măsline, oregano, busuioc.

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După ce au fiert le trecem prin jet de apă rece.

Pregătim legumele. Le spălăm, le curătăm, le tăiem cuburi sau felii.

Rondelele de ceapă le frecăm cu un praf de sare şi o lingură de ulei pentru a ieşi iuţeala din ele.

Tăiem caşul cuburi şi salamul felii subţiri.

Curăţăm măslinele de sâmburi.

Intr-un vas încăpător amestecăm toate ingredientele. Potrivim gustul cu sare, piper, ulei, zeamă de lămâie, chili, praf de usturoi.

Ornăm cu parmezan ras!

Servim cu poftă! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de paste cu legume proaspete, caş şi salam uscat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Pui cu legume in aspic

Postat de eumimi

Pui cu legume in aspic

Punem pieptul de pui la fiert impreuna cu ceapa taiata in 6, usturoiul taiat in cubulete, sarea si boabele de ienibahar. Lasam pe foc pana cand pieptul de pui este fiert bine. Fierbem...

Citeste continuarea

Salata Valentin

Postat de MotanLaOale

Salata Valentin

Pieptul de pui se curata, se spala, se pune la fiert in apa cu sare. Cand este facut se lasa la racit si se taie cuburi mici. Porumbul se fierbe in apa, se scurge si se lasa la racit....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.07.2015, 13:13
foarte buna
la 22.07.2015, 13:16
la 22.07.2015, 13:22
ce bine arata
la 22.07.2015, 13:43
super salata
la 22.07.2015, 13:57

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking