Ingrediente
- 300 gr. paste fusilli tricolore;
- 125 gr. păstrăv afumat;
- 250 ml. sos de rosii (gros);
- 2 căţei de usturoi tocaţi fin;
- 100 gr. măsline;
- 100 gr. caşcaval;
- busuioc (am folosit uscat);
- verdeaţă pentru ornat (opţional).
Mod de preparare
Fierbem pastele în apă clocotită cu un praf de sare (conform timpului de pe ambalaj). Le scurgem şi le clătim prin 3-4 jeturi de apă rece.
Într-un vas încăpător punem pastele, peştele tăiat bucăţele, usturoiul, măslinele, sosul de roşii, busuiocul uscat, caşcavalul şi verdeaţa.
Amestecăm şi servim.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|