Ingrediente
- 1 cutie ton in ulei
- 1 cutie ton in suc propriu
- 100 g burta de somon afumata
- 50 g sfecla coapta rasa
- 50 g morcov ras
- 1 fir de praz
- 2 fire ceapa verde
- 10 oua prepelita
- 1 kiwi
- 100 g arahide,â
- 2-3 linguri maioneza
- seminte de fenicul.
Mod de preparare
Eu am avut sfecla coapta si rasa si nu a mai fost nevoie sa coc. Punem ouale la fiert si pregatim celelalte ingrediente; radem 1 morcov mic, tocam prazul si ceapa verde, indepartam pielea de la burta de somon si o tocam cubulete. Dupa ce au fiert outele de prepelita, le lasam sa se raceasca, apoi le curatam si le tocam tot cubulete. Maruntim arahidele, curatam si tocam 1 kiwi si rasnim 1/4 lingurita de seminte de fenicul. Intr-un bol, punem cele 2 conserve de ton, apoi restul ingredientelor. Adaugam maioneza si asezonam cu praful de fenicul. Servim cu painica de casa cu seminte. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste, arahide si kiwi a la Diana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|