Salata de post cu telina, avocado si rosii
Postat de RODIMUR in Salate 5 Mar 2018 | 4090 vizualizari
Postul Mare al Paștelui este perioada din an când facem adeseori salate ușoare și sănătoase. De această dată am preparat o salată deosebită, care prin ingrediente și savori locale, dar și de pe alte meleaguri are un gust aparte.
Îmi place să experimentez gusturi noi, dar numai cu ingrediente controlate (adică știute de mine și care-mi sunt pe plac).
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 05.03.2018, 17:40
Nu zic că n-ar fi bun și avocado, dar gustul de țelină e imbatabil, părerea mea, desigur.
la 05.03.2018, 17:42
Desi n-am mancat avocado, nici nu vreau sa-l gust.asadar raman conservatoare, telina si rosii....
la 05.03.2018, 17:48
Am mâncat avocado foarte copt, de culoare gălbuie. Este bun, special, dar parcă prea gras, după gustul meu... Avocado mai puțin copt (ca acesta de față) este verzui și se combină foarte bine cu țelina. Mie mi-a plăcut gustul. Mă duce cu gândul spre alte zone, cosmopolite...
la 05.03.2018, 17:52
Tare bună combinația: țelină + avocado!
la 05.03.2018, 17:55
Mulțumesc frumos, Merișor! Așa mi s-a părut și mie... Am impresia că mai există rețete similare pe net...!
la 05.03.2018, 17:56
Interesanta combinatia! Avocado am servit doar in guacamole, as fi curioasa ce gust are!
la 05.03.2018, 18:00
Mirela, dacă ai mâncat guacamole, cam știi ce gust are...Mulțumesc!
la 05.03.2018, 18:01
Delicioasa!
la 05.03.2018, 18:01
Mulțumesc frumos, Buni!
la 05.03.2018, 18:18
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 05.03.2018, 18:24
Buna
la 05.03.2018, 18:36
Gustoasa si sanatoasa!
la 05.03.2018, 18:37
la 05.03.2018, 18:37
Vă mulțumesc frumos pentru aprecieri!
COMENTEAZA