Salata de pui cu fasole pastai si branza

Postat de gurita_ta2005 in Salate
13 Aug 2013 | 3700 vizualizari
Salata de pui cu fasole pastai si branza

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 300 g pastai fierte
  • 1 ceapa rosie
  • 1 castravete potrivit
  • 3 felii de telemea de vaca
  • 1 rosie
  • sare/piper/ghimbir
  • ulei de masline/zeama de lamaie

Mod de preparare

Pieptul de pui se curata de pielite si se pune la fiert in apa cu sare.

Fasolea pastai se scurge de zeama si se pune intr-un castron.Ceapa o taiem solzisori,o punem deasupra,iar castravetele il taiem cuburi si il lasam putin sa se scurga zeama care o lasa.

Puiul cand s-a fiert se taie cuburi,se condimenteaza cu piper si ghimbir si se amesteca impreuna cu celalate ingrediente.

Rosia o punem la sfarsit impreuna cu branza,ambele se taie cuburi.

Se pune putin ulei de masline,zeama de lamaie si se asezoneaza cu condimente dupa gust.

Se pune 15 minute la frigider dupa care se poate servi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui cu fasole pastai si branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salată de vinete coapte la vas Zepter!

Postat de panacris

Salată de vinete coapte la vas Zepter!

Vinetele sunt legume ce fac parte din familia solanaceelor. Din această familie mai fac parte și roșiile, ardeii, cartofii, tutunul și alte plante foarte toxice (ex: mătrăgună)....

Citeste continuarea

Salata de boeuf cu limba afumata

Postat de MotanLaOale

Salata de boeuf cu limba afumata

Morcovii si albitura se curata si se pun la fiert in apa cu sare intregi. Cartofii se fierb in coaje in apa cu sare. Mazarea se fierbe in apa. Se lasa la racit toatele. Se toaca toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.08.2013, 13:52
foarte faina si racoroasa
la 13.08.2013, 13:53
la 13.08.2013, 14:16
tare bun
la 13.08.2013, 14:18
la 13.08.2013, 14:42
vara merge ca fel principal

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking